Categorieën
Pagina's
Uw winkelmandje is leeg.
Menu
 

Voor de beste verzorging van
uw grote en kleine maatje!

ActiVet-borstels

ActiVet borstels

ActiVet borstels hebben een flexibele borstelkop en zijn dubbelzijdig te gebruiken. Met de ActiVet borstel kunt u zonder druk uit te oefenen en met gelijkmatige bewegingen de vacht borstelen. Dit komt ten goede van de belasting van uw eigen spieren en gewrichten.

Omdat u veel soepeler door de vacht gaat dan met een gewone borstel, wordt de huid van uw huisdier ontzien, en blijft de vacht in topconditie.
Daarbij is het is belangrijk om altijd met de haargroei mee te borstelen. Dit om het maximale resultaat te bereiken en om het gebruiksvriendelijke van de borstels optimaal te benutten. 
De pro borstels worden geleverd met een gebruiksaanwijzing.

Met de ActiVet Pro borstels kunt u 50 tot 75% sneller werken dan met een gewone honden of katten borstel.
ActiVet borstels zijn er in verschillende soorten en maten zodat u voor ieder ras een geschikte borstel kunt aanschaffen.
De flexibele borstels zijn in enkele of als dubbele uitvoering verkrijgbaar!

De ActiVet borstels zijn verkrijgbaar in de volgende soorten:
 

  • Groen - Universal Pro zacht voor honden en katten: deze borstel heeft een flexibele borstelkop die een zachte druk uitoefent op de hond of kat. Geschikt voor het onderhouden van: dunne vachten, honden vacht met weinig ondewol, puppy vacht, katten met onderwol.
  • Paars - Universal Pro hard voor honden: deze borstel heeft een flexibele borstelkop die iets stugger is dan de groene borstel. Hierdoor is deze borstel zeer geschikt voor dikke vachten, vachten met onderwol en voor het uitborstelen van klitten.
  • Rood - Mat Zapper voor honden: dit is de super ontvilter en ontklitborstel met flexibele borstelkop. Wordt daarom ook veel professioneel gebruikt. Zeer geschikt voor honden vachten met veel klitten of vervilting.
  • Zilver - Coat Grabber voor honden en katten: zachte borstelkop voor rassen met een dunne vacht met onderwol. Geeft door de zeer flexibele borstelkop minimale druk op de huid. Geschikt voor honden met zijdeachtige vachten en langharige katten.
  • Goud - Coat Grabber voor honden en katten: ultra zachte flexibele borstelkop. Geschikt voor het onderhouden van lange en zijdeachtige vachten.

Webshop 't Maatje verkoopt alleen de originele ActiVet borstels, deze hebben een lange levensduur en zijn veilig voor uw huisdier!
De borstel pinnen zijn gemaakt van edelstaal met afgeronde punten. Deze gaan niet roesten en behouden lang hun oorspronkelijke vorm en veerkracht. 

De ActiVet professionele borstels hebben wereldwijd hun waarde bewezen.
Helaas moeten wij u wel waarschuwen voor de vele imitaties die slecht werken.
Webshop 't Maatje is sinds 2008 een geautoriseerd verkooppunt van de originele ActiVet borstels voor Nederland en België.

Het type ActiVet borstel is makkelijk te herkennen aan de kleur van het handvat!


Laatst bekeken producten

 
 
 
 
659q59sb92s43Dj127y778102VA9Y8h3.png
308p2287uE69s4dzx4912RA0QLP0h6g0.png
 
 
 
Veelzijdig en kwalitatief assortiment verzorgingsproducten voor honden en katten.
Snel in huis met PostNL Webshop Keurmerk Onafhankelijke klantbeoordelingen

© 2006 - 2020 't Maatje ® Alle rechten voorbehouden.
Pictures Labradoodle: ©Dutchdoodles.nl
Alle productomschrijvingen en teksten zijn
eigendom van 't Maatje® Grooming Products.