ActiVet DUO - Paars en Rood - MEGA Activet Borstel t-maatje.nl ActiVet DUO - Paars en Rood - MEGA ActiVet DUO - Paars en Rood - MEGA
ActiVet DUO - Paars en Rood - MEGA Activet Borstel t-maatje.nl ActiVet DUO - Paars en Rood - MEGA ActiVet DUO - Paars en Rood - MEGA
ActiVet DUO - Paars en Rood - MEGA
12 Reviews | Review toevoegen
De rode zijde is de Mat Zapper. Deze borstel is zeer geschikt voor vachten met klitten of vervilting. De paarse zijde is de Activet Universal Pro stevig voor de dikkere stevige vacht.
€ 88,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Met de DUO Tuff Zapper Coater van ActiVet heb je twee verschillende borstels in één. Ideaal voor rassen welke twee borstels nodig hebben. 

De paarse zijde is de ActiVet Universal Pro stevig. Geschikt voor dikke vachten en vachten met veel onderwol. Denk hierbij aan de Berner Sennenhond, Keeshond, New Foundlander, Samoyeed, Sheltie, Akita en Schotse Herder. 

Met de borstel verwijder je gemakkelijk klitten en onderwol uit de vacht zonder de vacht en/of huid te beschadigen. 

De rode zijde is de ActiVet Mat Zapper. Deze borstel is de enige borstel welke tegen het zwarte borstelwerk op kan. Dit maakt de Mat Zapper geschikt voor hele dikke vachten met veel onderwol waar snel klitten in voorkomen. 

De MEGA ActiVet variant is geschikt voor grote hondenrassen. 

ActiVet

Het Maatje is sinds 2008 een geautoriseerd verkooppunt van de ActiVet borstels voor zowel Nederland als België. Alleen de originele borstels (met zijn edelstaal afgeronde punten) hebben een lange levensduur. De pinnen roesten niet en houden hierdoor hun oorspronkelijke vorm en veerkracht. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Merel - 25-09-2018 17:12

Deze borstel had ik echt al veel eerder moeten kopen! Ik heb ‘t Maatje gebeld om advies te vragen wat ik met de vacht van onze Deerhound aan moest. Onze hond had een hekel aan geborsteld worden en heb verschillende borstels geprobeerd, maar geen van allen kwamen door de klitten heen. De klitten zijn eruit en ze lijkt het borstelen nu zelfs fijn te vinden! Hartelijk dank voor het advies!

Monique - 28-05-2018 10:57

Snelle levering. De perfecte borstel voor mijn labradoodle!

Anita - 14-09-2017 15:22

Prima borstel, eerst geleend van iemand met een labradoedel om bij onze eurasier uit te proberen.
Kwam er jammer genoeg pas nadat ik de rood paarse borstel had gekocht achter dat er ook een borstel voor de eurasier was.
Maar over deze borstel ben ik tevreden.

Lusi - 24-07-2017 09:28

Deze borstel had ik graag jaren eerder willen hebben! Geweldige borstel voor onze briard en schapendoes. Ik deed eerder meerdere avonden erover om mijn honden uit de klit te krijgen maar voor het eerst heb ik nu 2 honden in één avond klaar. Bijhouden is nu leuk. Ook de honden zijn er erg blij mee. Ze zijn veel relaxter tijdens het borstelen.
Het is een hele dure borstel maar als ik naar de trimmer was gegaan was ik meer kwijt geweest en ik heb er nu gewoon plezier in om ze te borstelen.

Elly - 06-03-2017 10:54

Nu 1x gebruikt maar super borstel had ik 12 jaar eerder moeten hebben ik heb een bak vol met borstels en kammen maar nooit de juiste kunnen vinden.
Met de Activet Duo borstel -
Veel sneller klaar - Geen last van je pols - veel minder druk uitoefenen - veel prettiger voor de honden. Ik denk dat ik nu met plezier de honden ga borstelen :)
Alleen jammer dat hij behoorlijk aan de prijs is. we zullen het zien hoe lang hij goed blijft wel heel lang mag ik hopen. Wij hebben trouwens 2 Polski Owczarek Nizinny

Marjon. - 19-11-2016 13:28

Hele fijne borstel. Eerder zo'n zelfde soort borstel gehad.
Deze heeft 2 verschillende kanten wat geweldig is om onze 11 jaar
oude Briard te borstelen. Het is een hele uitgaaf maar het is het zeker waard.
Zowel voor baas als hond.Een keer naar een trimmer en je bent ook een hoop geld kwijt. De levering was ook supersnel.

Mary van Gent - 06-07-2016 19:21

Prima borstel, het geld dubbel en dwars waard.
Het gebruik is gemakkelijk en het resultaat super.
Snelle levering. Een uitkomst voor onze Australian Labradoodle.

Ingrid - 11-04-2016 13:52

Snelle levering - Prima borstel echt heel goed en onze doodle blijft lang zacht en vlug klitvrij, wel duur vind ik persoonlijk !

Liesbeth - 05-01-2016 23:07

Prima borstel snel geleverd!

Pleun - 12-10-2015 15:16

Pluspunten: borstel doet wat er beloofd is en meer
Minpunt: de borstel is wel prijzig

Linda - 06-07-2015 17:10

Snelle levering, Goede borstel voor de vacht van onze langharige rus!

gea - 25-05-2015 23:25

We hebben de borstel gekocht voor onze golden doodle. Het is de eerste borstel waarmee we haar haren goed kunnen borstelen. We hebben de borstel besteld en de volgende dag werd hij al bezorgd!

Productcategorie
vacht borstel
Merk
ActiVet
Type
Mega Duo Tuff zapper coater groot
Materiaal
edelstalen afgeronde pinnen, kunststof handvat
Specificatie
duo borstel voor klitten of vervilting en borstelen of ontwollen dikke stevige vacht