Bezig met laden...
10%
visibility
shopping_cart

voordeelbundel Golden Retriever - BASIC

136,65

122,98

10%
visibility
shopping_cart

voordeelbundel Golden Retriever - LUXE

156,60

140,94

10%
visibility
shopping_cart

voordeelbundel Golden Retriever - PUPPY

42,80

38,52

De vachtverzorging van een Golden Retriever

Goldens hebben een dubbele vacht: een onder- en een bovenvacht. Deze twee lagen werken samen om de huid te beschermen tegen kou, vocht en UV- stralen. Wanneer u net een Golden puppy in huis heeft is het belangrijk om op tijd te beginnen met het wennen aan het borstelen. Wij raden aan om hiervoor een massageborstel te gebruiken. Deze borstel is zacht en geeft de hond - de productnaam zegt het al - geeft de hond een massage. Hierdoor zal uw puppy spelerwijs leren dat borstelen niet vervelend is. 

De Golden verliest het hele jaar door haar. Twee keer per jaar heeft hij/zij een rui-periode. Op de vloer zijn dan vaak plukken haar te vinden en de meeste honden hebben in deze periode extra jeuk door de loszittende haren. Het is dan handig om de hond een handje te helpen. Ga vooral niet met de furminator aan de gang. Dat lijkt zo mooi, al die haren die er letterlijk vanaf vliegen maar in werkelijkheid maak je de hele vacht kapot...

In plaats van een furminator, raden wij aan om de Golden even goed te wassen met een juiste shampoo (Hydra of Pet Silk) en conditioner. Blaas vervolgens droog met een waterblazer om alle dode haren uit de vacht te blazen. 

Hierboven hebben wij voordeelpakketten samengesteld. Op deze manier heeft u in één klik de juiste spullen in huis!

Heel veel succes met het trimmen van uw Golden Retriever! 


Laatst bekeken producten