Bezig met laden...
10%
visibility
shopping_cart

voordeelbundel Westie - BASIC

44,30

39,87

10%
visibility
shopping_cart

voordeelbundel Westie - LUXE

101,15

91,03

Wij raden aan om een Westie elke 6 weken te plukken. Wanneer u regelmatig met uw Westie naar een show gaat, is het belangrijk om de vacht om de twee weken te plukken.

Men denkt vaak dat een Westie alleen op zijn rug geplukt moet worden en dat de vachtverzorging op deze manier mee valt. Het alleen plukken van de rug en het knippen van de verdere vacht, zorgt ervoor dat de Westie geen natuurlijke look krijgt. De vacht gaat dan krullen en zal steeds zachter worden. Een Westie stript u dus van het puntje van zijn neus tot aan het topje van zijn staart. Alleen het haar tussen de voetzooltjes knippen of scheren we weg.

Een Westie welke van top tot teen is geplukt heeft in principe geen bad nodig. Een geplukte vacht stoot vuil af en blijft hierdoor prachtig wit. Mocht uw Westie geknipt zijn, dan is een wasbeurt wel nodig om zo de witte kleur te krijgen en te behouden. Daarnaast raden wij aan om alleen in een schone vacht te knippen voor een langere levensduur van de scharen. 

Hieronder hebben wij twee voordeelpakketten samengesteld voor u en uw West Highland Terriër. Op deze manier heeft u in één klik de juiste spullen in huis.

Heel veel succes met het verzorgen van uw Westie!


Laatst bekeken producten