Bezig met laden...
10%
visibility
shopping_cart

voordeelbundel Shih Tzu - BASIC

80,80

72,72

10%
visibility
shopping_cart

voordeelbundel Shih Tzu - LUXE

119,70

107,73

De Shih Tzu heeft normaliter een lange vacht welke bestaat uit een zachte ondervacht en een iets hardere bovenvacht. Om deze lange vacht in een top conditie te houden is het belangrijk om dagelijks de vacht te borstelen. We raden hierbij aan om laag voor laag te werken zodat u geen klit mist. Spray de vacht voorafgaand aan het borstelen in met een ontklitspray. Deze spray zorgt ervoor dat het borstelen makkelijk zal gaan en daarnaast breken vochtige haren minder snel af. 

Veel baasjes kiezen ervoor om hun Shih Tzu een 'teddy-bear' look te geven. Men kiest hiervoor omdat deze look minder verzorging nodig heeft. Het wil niet zeggen dat u helemaal niet meer hoeft te borstelen, maar u bent wel stukken sneller klaar. 

Een Shih Tzu scheren? Dan doen we liever niet. Ecjter gebeurt het regelmatig omdat dat zo lekker snel klaar is. De reden waarom we liever niet scheren is omdat u hiermee de zachte ondervacht afscheert waardoor de kans groot is dat de vacht zal gaan verkleuren. In plaats van scheren, gebruiken we de schaar-over-kam techniek. 

Hierboven hebben wij twee voordeelpakketten voor u samengesteld. Op deze manier heeft u in één klik de juiste spullen in huis!

Heel veel succes met het trimmen van uw Shih Tzu! 


Laatst bekeken producten