ActiVet DUO - Rood en Zilver - MEGA
ActiVet DUO - Rood en Zilver - MEGA
1 Review | Review toevoegen
Met de DUO Undercoater van ActiVet heb je twee verschillende borstels in één. Ideaal voor rassen welke twee borstels nodig hebben.  De rode zijde is de  ActiVet Mat...
€ 88,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Met de DUO Undercoater van ActiVet heb je twee verschillende borstels in één. Ideaal voor rassen welke twee borstels nodig hebben. 

De rode zijde is de ActiVet Mat Zapper. Deze borstel is de enige borstel welke tegen het zwarte borstelwerk op kan. Dit maakt de Mat Zapper geschikt voor hele dikke vachten met veel onderwol waar snel klitten in voorkomen. 

De zilveren zijde is de ActiVet Coat Grabber. Deze kant heeft pinnen voor het verwijderen van ondervacht.

Deze ActiVet is geschikt voor onder andere de Shih tzu, Havenezer, Herder, Stokhaar, Westie, Husky, Malamute, Akita inu, Eurasiër, Airedale-fox-welsh-terrier, Golden retriever, Poedel, Bichon, Hovawartz

De MEGA ActiVet borstel is geschikt voor grote hondenrassen. 

ActiVet

Het Maatje is sinds 2008 een geautoriseerd verkooppunt van de ActiVet borstels voor zowel Nederland als België. Alleen de originele borstels (met zijn edelstaal afgeronde punten) hebben een lange levensduur. De pinnen roesten niet en houden hierdoor hun oorspronkelijke vorm en veerkracht. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Erwin - 25-11-2021 14:32

Topproduct perfect geleverd. Tevreden klant.