ActiVet DUO - Groen en Goud - MEGA Silcoater ActiVet t-maatje.nl
ActiVet DUO - Groen en Goud - MEGA Silcoater ActiVet t-maatje.nl
ActiVet DUO - Groen en Goud - MEGA
3 Reviews | Review toevoegen
De groen zijde is de Activet Mega Pro zacht. Deze borstel is zeer geschikt voor normale vachten. De goud kleurige zijde is de Activet Coat Grabber super zacht voor de lange (zijdachtige) vacht.
€ 87,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Met de DUO Silcoater van ActiVet heb je twee verschillende borstels in één. Ideaal voor rassen welke twee borstels nodig hebben. 

De groene zijde is de ActiVet Pro zacht. Dit is een universele, zachte borstel. Geschikt voor zachte vachten en vachten met weinig onderwol. Denk hierbij aan de Labradoodle, Poedel, Setters, Tibetaanse Terriër en Havanezer. 
De groene borstel is ook geschikt voor onder andere de Main Coon en Pers. 

De gouden zijde is de ActiVet Coat Grabber. Dit is de zachtste hondenborstel uit de ActiVet lijn. Speciaal ontworpen voor honden met een lange, zijdeachtige vacht zoals de Maltezer, Setter, Amerikaanse Cocker Spaniël, Langharige Teckel, Afghaanse Windhond en Yorkshire Terriër. Doordat de borstel zo zacht is, is deze ook geschikt voor katten. 

De MEGA ActiVet variant is geschikt voor grote hondenrassen.

ActiVet

Het Maatje is sinds 2008 een geautoriseerd verkooppunt van de ActiVet borstels voor zowel Nederland als België. Alleen de originele borstels (met zijn edelstaal afgeronde punten) hebben een lange levensduur. De pinnen roesten niet en houden hierdoor hun oorspronkelijke vorm en veerkracht.

Sorteren op:

Review toevoegen
Brigitte - 03-06-2021 12:30

Deze activet is ECHT zacht voor de huid van de hond. Ik had eerst een nepper gekocht omdat ik me niet kon voorstellen dat er zo'n verschil in zat. Maar, die pinnen waren echt scherp en van deze activet dus niet. Dus een aanrader en via Het Maatje heel snel ontvangen. Goede persoonlijke service.

Rita - 12-12-2020 15:06

Het produkt is prima.Het is wat wij ervan verwacht hadden.Onze poezen hebben geen klitjes meer in hun vacht.Blije baasjes,blije poezen

S. Kramer - 03-02-2017 17:25

Fijne borstel voor de langharige hond. Haalt de beginnende klit goed uit de vacht en de tijd die je aan het borstelen besteed is korter. Tot nu toe geen kik gehoord van mijn bearded collies.

Productcategorie
vacht borstel
Merk
ActiVet
Type
Mega Duo Silcoater groot
Materiaal
edelstalen afgeronde pinnen, kunststof handvat
Specificatie
duo borstel voor borstelen makkelijke vacht en voor lange zijdeachtige vacht