ActiVet Diamond Daily Care - Paars - KLEIN
ActiVet Diamond Daily Care - Paars - KLEIN
1 Review | Review toevoegen
Activet Paars KLEIN (Diamond Daily Care)
€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

De krachtige paarse ActiVet is een echte allround borstel. Geschikt voor dikkere stevige vachten met onderwol. Dus ook voor ontklitten voldoet de Universal Pro aan de eisen. De paarse ActiVet is geschikt voor rassen als de Akita, Berner Sennenhond, Chow Chow, Samojeed, Collies, Newfoundlander en Schnauzer. 

De Activet Daimond Daily Care is de nieuwste borstel binnen ActiVet. De werking is hetzelfde alleen de kleur is anders. De Diamond heeft namelijk standaard een zilveren handvat met gespikkelde kleuren aan de bovenkant. De gebogen pinnen kammen de vacht goed door en de rechte pinnen geven de Finishing Touch. 

De kleine ActiVet variant is geschikt voor kleine- tot middelgrote hondenrassen. 

ActiVet

Het Maatje is sinds 2008 een geautoriseerd verkooppunt van de ActiVet borstels voor zowel Nederland als België. Alleen de originele borstels (met zijn edelstaal afgeronde punten) hebben een lange levensduur. De pinnen roesten niet en houden hierdoor hun oorspronkelijke vorm en veerkracht.

Sorteren op:

Review toevoegen
Annelies - 24-10-2022 07:20

deze Activet heeft 2 verschillende borstels, een kant heel fijn, de andere kant wat grover. Als ik mijn hondjes hiermee geborsteld heb lijkt het wel of ze zo uit de hondentrimsalon komen. Echt top! Vooral de fijne borstelkant. Voor de gevoelige hondenoortjes gebruik ik de grovere kant.

Productcategorie
Borstelen
Merk
ActiVet
Type
Diamond Daily Care - Paars
Materiaal
Afgeronde roestvrijstalen pinnen. Flexibele borstelkop.
Specificatie
Twee kanten te gebruiken door de gebogen en rechte pinnen. Gebogen voor ontklitten en rechte pinnen voor de finishing touch.