Activet DUO - Paars en Zilver - MEGA
Activet DUO - Paars en Zilver - MEGA
0 Review | Review toevoegen
Met de DUO Tuffinischcoater van ActiVet heb je twee verschillende borstels in één. Ideaal voor rassen welke twee borstels nodig hebben.  De paarse zijde is de ...
€ 88,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Met de DUO Tuffinischcoater van ActiVet heb je twee verschillende borstels in één. Ideaal voor rassen welke twee borstels nodig hebben. 

De paarse zijde is de ActiVet Universal Pro stevig. Geschikt voor dikke vachten en vachten met veel onderwol. Denk hierbij aan de Berner Sennenhond, Keeshond, New Foundlander, Samoyeed, Sheltie, Akita en Schotse Herder. 

De zilveren zijde is de ActiVet Coat Grabber. Deze kant heeft pinnen voor het verwijderen van ondervacht. Deze ActiVet is geschikt voor onder andere de Shih tzu, Havenezer, Herder, Stokhaar, Westie, Husky, Malamute, Akita inu, Eurasiër, Airedale-fox-welsh-terrier, Golden retriever, Poedel, Bichon, Hovawartz

De MEGA ActiVet variant is geschikt voor grote hondenrassen.

ActiVet

Het Maatje is sinds 2008 een geautoriseerd verkooppunt van de ActiVet borstels voor zowel Nederland als België. Alleen de originele borstels (met zijn edelstaal afgeronde punten) hebben een lange levensduur. De pinnen roesten niet en houden hierdoor hun oorspronkelijke vorm en veerkracht.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.