Furrish - Pretty Puppy shampoo - 300 ml Furrish - Pretty Puppy shampoo - 300 ml
Furrish - Pretty Puppy shampoo - 300 ml Furrish - Pretty Puppy shampoo - 300 ml
Furrish - Pretty Puppy shampoo - 300 ml
0 Review | Review toevoegen
De huid van jouw puppy is erg kwetsbaar. Het is daarom belangrijk dat je voor een veilige milde shampoo kiest om de huid niet te irriteren. Kies voor de Pretty Puppy shampoo én conditioner...
€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

De huid van jouw puppy is erg kwetsbaar. Het is daarom belangrijk dat je voor een veilige milde shampoo kiest om de huid niet te irriteren. Kies voor de Pretty Puppy shampoo én conditioner in één van Furrish. Verdunnen is niet nodig waardoor je minder tijd kwijt bent aan het wassen, het is immers al spannend genoeg om als klein pupje in bad te gaan. 

Reinigt en voedt de vacht. Laat een subtiele frisse geur achter zonder de vacht en huid te ontdoen van zijn natuurlijke gezonde oliën. Er zit 300 ml in een flesje. 

Hoe te gebruiken:

: borstel je FurryFriend voorzichtig en maak de vacht grondig nat met lauwwarm water.
 
: verdeel de shampoo over de vacht en masseer vervolgens in. Praat met je hond met een geruststellende stem. Vermijd het gebied rond de ogen en bescherm de oren.
 
: spoel grondig af met warm water. Droog de hond af met een micro vezel handdoek van Furrish of trek hem een lekkere warme badjas van Dryup aan.
Furrish Logo 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Categorie
Shampoo
Merk
Furrish
Product
Pretty Puppy
Toepassing
puppy en gevoelige huid
Aanbevolen mengverhouding
n.v.t.
Inhoud
300 ml.