Goldens hebben een dubbele vacht: een onder en bovenvacht. Deze twee lagen werken samen om de huid te beschermen tegen kou, vocht en UV-stralen. Wanneer je je Golden puppy in huis hebt, is het belangrijk om optijd te gaan beginnen met het wennen aan het borstelen. We raden aan om hiervoor een massageborstel te gebruiken. Deze borstel is zacht en geeft de hond een massage waardoor jouw puppy spelerwijs zal leren dat borstelen niet vervelend is, maar juist prettig. 
De Golden verliest het hele jaar door haar en heeft twee keer per jaar een rui-periode. Op de vloer zijn dan hele plukken haar te vinden en veel honden hebben tijdens deze periode extra jeuk. Tijd om een handje te helpen. Ga vooral niet met een furminator aan de gang! Het lijkt zo mooi al die haren die er vanaf vliegen, maar hiermee maak je de vacht kapot....
In plaats daarvan raden wij aan om de Golden te wassen met een goede shampoo en conditioner en vervolgens droog te blazen met een waterblazer. 

Hieronder hebben wij een aantal producten bij elkaar gezet welke geschikt zijn voor de vachtverzorging van een Golden Retriever. Ook zijn er bij ons twee verschillende voordeelpakketten verkrijgbaar (basic of luxe). Op deze manier heb je in één klik de juiste spullen in huis!

 Laatst bekeken producten