Tools-2-Groom - keramische scheerkop size 10 - fijn (1,5 mm)
Tools-2-Groom - keramische scheerkop size 10 - fijn (1,5 mm)
0 Review | Review toevoegen
Tools-2-Groom CeramicEdge® scheerkop met fijne vertanding. De scheerhoogte van deze kop is 1,5 mm. De scheerkop is geschikt voor alle merken tondeuses met het Snap-On systeem. Doordat...
€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Tools-2-Groom CeramicEdge® scheerkop met fijne vertanding. De scheerhoogte van deze kop is 1,5 mm. De scheerkop is geschikt voor alle merken tondeuses met het Snap-On systeem.

Doordat deze scheerkop keramisch is, blijft deze langer scherp en wordt deze veel minder snel warm ten opzichte van een normale scheerkop. Mochten de mesjes na verloop van tijd toch bot zijn, dan kun je deze gemakkelijk zelf vervangen met de keramische vervangmesjes (dit kun je maximaal 3 keer doen, daarna is de scheerkop aan vervanging toe). De vervangmesjes zijn bij ons in een voordeelbundel verkrijgbaar. 

Voordat je begint met scheren.... handig om te weten:

  • Scheer altijd in een schone vacht welke vrij van klitten is. Alleen dan krijg je een mooi resultaat en kan de tondeuse goed zijn werk doen zonder dat de scheerkop snel bot wordt. 
     
  • Gebruik voldoende olie voorafgaand, tijdens en na het scheren. Zeker wanneer je een dikke vacht op stand 2 aan het scheren bent, is het heel belangrijk om de scheerkop vaak te voorzien van olie. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.