Andis Ceramic scheerkop size 7FC - fijn (3,2 mm)
Andis Ceramic scheerkop size 7FC - fijn (3,2 mm)
1 Review | Review toevoegen
Scheerkop met ceramisch snijblad. Deze scheerkop is geschikt voor alle merken tondeuses met het Snap-On scheerkop wissel systeem.
€ 47,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Andis CeramicEdge® scheerkop met fijne vertanding. De scheerkop is geschikt voor alle merken tondeuses met het Snap-On systeem. 

Doordat deze scheerkop keramisch is, blijft deze langer scherp en wordt deze veel minder snel warm ten opzichte van een normale scheerkop. Mochten de mesjes na verloop van tijd toch bot zijn, dan kun je deze gemakkelijk zelf vervangen met de keramische vervangmesjes (dit kun je maximaal 3 keer doen, daarna is de scheerkop aan vervanging toe). De vervangmesjes zijn bij ons in een voordeelbundel verkrijgbaar. 

Voordat je begint met scheren.... handig om te weten:

  • Scheer altijd in een schone vacht welke vrij van klitten is. Alleen dan krijg je een mooi resultaat en kan de tondeuse goed zijn werk doen zonder dat de scheerkop snel bot wordt. 
     
  • Gebruik voldoende olie voorafgaand, tijdens en na het scheren. Zeker wanneer je een dikke vacht op stand 2 aan het scheren bent, is het heel belangrijk om de scheerkop vaak te voorzien van olie. 

Sorteren op:

Review toevoegen
thea lukassen - 25-03-2017 19:03

scheert streeploos erg fijn

Productcategorie
scheerkop
Merk
Andis
Type
snap-on size 7FC - fijne vertanding
Scheerhoogte in mm.
3,2
Specificatie
keramisch snijmes