Andis Scheerkop size 4 - grof (9,5 mm)
Andis Scheerkop size 4 - grof (9,5 mm)
2 Reviews | Review toevoegen
Scheerkop van gecarboniseerd staal. Deze scheerkop is geschikt voor alle merken tondeuses met het Snap-On scheerkop wissel systeem.
€ 47,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Scheerkop size 4 van Andis. De scheerkop scheert wanneer je tegen de haargroei in gaat, exact 9,5 millimeter. Wanneer je met de haargroei mee blijft scheren, laat de scheerkop zo'n ongeveer 18 millimeter vacht staan. De scheerkop is geschikt voor alle merken tondeuses met het Snap-On systeem.

De scheerkoppen van Andis worden gemaakt van hoogwaardig verhard staal. De koppen zijn diepgevroren zodat deze langer scherp blijven en om roest te voorkomen. 

Voordat je begint met scheren.... handig om te weten:

  • Scheer altijd in een schone vacht welke vrij van klitten is. Alleen dan krijg je een mooi resultaat en kan de tondeuse goed zijn werk doen zonder dat de scheerkop snel bot wordt. 
     
  • Gebruik voldoende olie voorafgaand, tijdens en na het scheren. Zeker wanneer je een dikke vacht op stand 2 aan het scheren bent, is het heel belangrijk om de scheerkop vaak te voorzien van olie.

Sorteren op:

Review toevoegen
Paula - 19-01-2023 18:44

DE scheerkop voor mijn Doodles. Gaat door de(lange) vacht als boter!
De honden hebben een krullende vacht en met deze scheerkop is het scheren een fluitje van een cent.

VP - 02-11-2022 21:13

een fjjne kop die de vacht wat langer laat, en niet zo millimetert. Voor de eerste keer welshterrier geschoren na 12 jr te hebben geplukt. Tevreden met het resultaat,,omdat vacht toch nu mooi bedekt.

Productcategorie
scheerkop
Merk
Andis
Type
snap-on size 4 - groffe vertanding
Scheerhoogte in mm.
9,5
Specificatie
snijmes van gecarboniseerd staal, "skip tooth" vertanding voor de dikke vacht