Opzetkam Snap-On - Wahl - 6 mm (paars) opzetkam 6 mm wahl metaal
Opzetkam Snap-On - Wahl - 6 mm (paars) opzetkam 6 mm wahl metaal
Opzetkam Snap-On - Wahl - 6 mm (paars)
0 Review | Review toevoegen
Degelijke metalen opzetkam van  Wahl , 6 mm. Deze opzetkam is gemaakt van roestvrij staal en scheert snel en efficiënt door de vacht van jouw hond heen voor een nette afwerking. Een...
€ 7,95
Prijs per per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Degelijke metalen opzetkam van Wahl, 6 mm. Deze opzetkam is gemaakt van roestvrij staal en scheert snel en efficiënt door de vacht van jouw hond heen voor een nette afwerking. Een metalen opzetkam behoudt zijn vorm beter dan een kunststof opzetkam. Daarnaast heeft deze kam een veilige pasvorm en klikt zo gemakkelijk op het scheermes.

Deze opzetkam is alleen te gebruiken in combinatie met een scheerkop nr 10, deze scheerkop leveren wij standaard bij aankoop van een tondeuse. 

Voordat je begint met scheren.... handig om te weten:

  • Scheer altijd in een schone vacht welke vrij van klitten is. Alleen dan krijg je een mooi resultaat en kan de tondeuse goed zijn werk doen zonder dat de scheerkop en/of opzetkam snel bot is;
  • Elke vacht is anders. Wanneer jouw hond een hele dikke vacht heeft, is de kans groot dat je niet in één keer door de vacht komt met een opzetkam. De Andis Skiptooth scheerkoppen zijn speciaal voor dikke vachten ontworpen en wij raden dan ook aan om deze te bestellen. Er zijn verschillende lengtes verkrijgbaar. Wij raden vrijwel altijd de 3 3/4 scheerkop aan. Dit doen wij omdat deze scheerkop de vacht nog vrij lang laat en je deze - na het voorbewerken met de Skiptooth scheerkop - kunt afwerken met een opzetkam. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Productcategorie
opzetkam
Merk
Wahl
Type
voor snap-on scheerkop 1,5 of 1,8 mm.
Scheerhoogte in mm.
6
Specificatie
met deze metalen opzetkam verhoogd u de scheerlengte