Show Tech - groomstone - donkerbruin Show Tech - groomstone - donkerbruin Show Tech - groomstone - donkerbruin Show Tech - groomstone - donkerbruin
Show Tech - groomstone - donkerbruin Show Tech - groomstone - donkerbruin Show Tech - groomstone - donkerbruin Show Tech - groomstone - donkerbruin
Show Tech - groomstone - donkerbruin
1 Review | Review toevoegen
Wanneer je gaat plukken met een trimsteen is de kans groot dat de steen zichtbaar gruis in de vacht achterlaat. Om dit te voorkomen, hebben wij de trimstenen van Show Tech verkrijgbaar! Door het...
€ 7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Wanneer je gaat plukken met een trimsteen is de kans groot dat de steen zichtbaar gruis in de vacht achterlaat. Om dit te voorkomen, hebben wij de trimstenen van Show Tech verkrijgbaar! Door het gebruik met deze trimsteen zal gruis niet opvallen. 

Daarnaast zijn deze trimstenen gemaakt uit hoogwaardig 100 % natuurlijke puimsteen welke slijtvast is. Op deze manier gaan de stenen langer mee dan gemiddeld.

Door de afgeronde hoeken ligt de steen prettig in de hand zodat je vlot kunt werken. De steen is 8 cm lang, 4 cm breed en 3 cm hoog. 

Hoe gebruik ik deze trimsteen?
Pak de steen in je dominante hand. Met je andere hand houd je de huid van de hond goed vast. Kam vervolgens met de steen met de haargroei mee om de ondervacht te verwijderen. Doe dit zachtjes en zonder teveel druk.

Sorteren op:

Review toevoegen
Tiets - 28-11-2023 10:39

Kleine handen en was bang dat de steen te groot zou zijn, maar niet het geval. Is zo'n 30 jaar geleden dat ik een hond geplukt heb. Deze steen is fijn omdat deze geen haren afsnijdt. Kan ik het plukken veilig weer oppakken.