Trimduim - XS - Groen - nr. 0
Trimduim - XS - Groen - nr. 0
0 Review | Review toevoegen
Wanneer je meer grip wilt op de vacht tijdens het plukken, dan zijn deze trimduimen ideaal! Voorzien van kleine nopjes zodat je de haren gemakkelijk kunt pakken en vasthouden terwijl je trekt. Het...
€ 1,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Wanneer je meer grip wilt op de vacht tijdens het plukken, dan zijn deze trimduimen ideaal! Voorzien van kleine nopjes zodat je de haren gemakkelijk kunt pakken en vasthouden terwijl je trekt. Het haar zal volledig uitgetrokken worden zonder af te breken. Voor nog meer grip raden wij aan om een trimduim te gebruiken in combinatie met een van onze plukpoeders. Het is de bedoeling dat plukken niet pijnlijk is voor de hond. Als de haren rijp en klaar zijn om geplukt te worden, dan trek je in principe alleen maar dode haren uit. Dit zou gemakkelijk moeten gaan.

Beschikbaar in verschillende maten. De roze trimduim is extra small en heeft een diameter van 19 mm en omtrek van 59 mm. Ook als voordeel te krijgen in een zakje van 10 stuks.

Je gebruikt de trimduimen om je duim en wijsvinger. Met deze vingers maak je een pincet. Met je andere hand borstel of til je een paar haren van de vacht op. Haarpunten welke rechtop staan kun je met de vingerlingen gaan plukken. Trek slecht een paar haren per keer.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.