Welkom bij het Maatje!

Het Maatje is gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van uw viervoeter.
In 2006 zijn wij met de webshop begonnen en waren hiermee één van de eerste webshops waar particulieren terecht konden voor professionele verzorgingsproducten.

In de loop der jaren is ons assortiment flink uitgebreid en zijn we wederverkopers van zowel de grote bekende merken, als kleine nieuwe merken. Inmiddels zijn wij ook verhuisd naar een prachtig pand waar we alle producten mooi kunnen neerzetten.

Het team van Het Maatje is klein, maar zeer enthousiast. Eigenaresse is Femke, van huis uit opgegroeid met honden. Altijd al actief geweest bij het trainen, verzorgen, trimmen en showen van haar eigen honden, maar ook die van andere eigenaren. Doordat zij van haar hobby haar werk heeft gemaakt, gaat zij iedere dag weer fluitend aan het werk. Haar honden zijn altijd mee of in de buurt.

Heeft u vragen over bepaalde producten, trimtechnieken of over iets heel anders? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn per email elke dag bereikbaar.

Wij hechten veel waarde aan de feedback en beoordelingen die wij krijgen van klanten.
Sinds 2012 werken wij dan ook samen met Kiyoh. Een aantal dagen nadat uw bestelling in huis is, krijgt u een uitnodiging om de webshop en het desbetreffende product te beoordelen.
Wij zijn trots op de ruim 2000 positieve beoordelingen die we door de jaren heen hebben verzameld!

Wij leveren aan:
Particulieren, trimsalons, pensions en dierenartsen. Zo af en toe zijn wij met een stand te vinden op een evenement. This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org