Resco guillotine nageltang
Nageltang Resco guillotine professioneel (de originele) PF747
5 Reviews | Review toevoegen

Resco nageltang professioneel

€ 27,95
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
Originele en nog steeds de beste guillotine nageltang van Resco. Iedereen kan de Resco nageltang gebruiken. De nagel gaat door de opening. Hierdoor is goed te zien waar u de nagel knipt. Door het degelijke en doordachte ontwerp kunt u met weinig kracht stevige nagels knippen. Wanneer de nagels veel te lang zijn, knip dan iedere week een klein stukje tot de nagels de gewenste lengte hebben. Hiermee voorkomt u dat de nagel gaat bloeden. Gaat er toch een nageltje bloeden, gebruik dan de bij 't maatje verkrijgbare professionele bloed-stop poeders.  
De Resco nageltang is bij uitstek geschikt voor middenslag en grote honden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Marjan - 03-03-2021 21:16

Onze Dobermann heeft behoorlijk dikke nagels en deze nagelknipper is daar perfect voor. Het knippen gaat snel en erg nauwkeurig. Je kan het zelfs in kleine stappen doen als je wilt. Onze Dober heeft er totaal geen moeite mee en dat is minstens zo belangrijk.

rim mars - 15-03-2020 20:05

goed product

Ingrid - 11-12-2019 17:35

Je kunt heel nauwkeurig mee knippen

yvonne - 30-03-2018 11:45

wat een uitvinding is deze nageltang, onze bordeaux dog heeft dikke nagels en met andere tangen vond ze het niet prettig omdat ik dan zo stevig moest knijpen dat de nagel scheef ging. Bij de nageltang van Resco kun je het zelfs laagje voor laagje eraf schaven omdat het mesje heel scherp is. Onze hond geeft nu zelf haar poot omdat ik er om vraag en kruipt niet meer weg. Ik en onze Fien zijn zeer tevreden

Geertje Visker - 21-12-2017 12:22

een geweldige nageltang! ik ben er blij mee.

Product categorie
nagelverzorging
Merk
Resco
Type
Nageltang Guillotine pro PF747
Geschikt voor
grote honden
Toepassing
voor het knippen van honden nagels
Materiaal
metaal RVS
Laatst bekeken producten