ShowTech - ergonomisch gebogen kam - lengte 19 cm. ShowTech - ergonomisch gebogen kam - lengte 19 cm.
ShowTech - ergonomisch gebogen kam - lengte 19 cm. ShowTech - ergonomisch gebogen kam - lengte 19 cm.
ShowTech - ergonomisch gebogen kam - lengte 19 cm.
0 Review | Review toevoegen
Het kan voorkomen dat je tijdens het knippen en kammen last krijgt van je gewrichten en spieren. Als oplossing heeft Show Tech deze gebogen ergonomische kammen ontwikkeld die erg licht in het...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Het kan voorkomen dat je tijdens het knippen en kammen last krijgt van je gewrichten en spieren. Als oplossing heeft Show Tech deze gebogen ergonomische kammen ontwikkeld die erg licht in het gebruik zijn. De tanden zijn van roestvrijstaal en hebben afgeronde punten. Hierdoor beschadig je minder snel de vacht en huid van jouw hond. 

Zowel links- als rechtshandigen kunnen gebruik maken van deze kam. Niet geschikt voor het ontwarren van de vacht, maar echt voor de schaar-over-kamtechniek.
Dit is de meest gebruikte methoden voor het knippen van rassen met lange zijdevacht. Handig bij het modeleren van de poten en buiklijn van volumevachten zoals de Amerikaanse Cockerspaniël.

Ideaal om de vorm van het lichaam van je hond te volgen zodat je deze gemakkelijk kunt knippen terwijl je de volle lengte van de kam gebruikt in plaats van maar een gedeelte. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.