Showtech - blauwe slicker - Small Showtech - blauwe slicker - Small
Showtech - blauwe slicker - Small Showtech - blauwe slicker - Small
Showtech - blauwe slicker - Small
0 Review | Review toevoegen
De Flex Groom slicker is speciaal ontworpen om borstelen voor jou en je hond gemakkelijker en sneller te maken. Wil je de vacht van jouw hond gezond en natuurlijk houden? Dan is deze Flex Groom...
€ 13,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

De Flex Groom slicker is speciaal ontworpen om borstelen voor jou en je hond gemakkelijker en sneller te maken. Wil je de vacht van jouw hond gezond en natuurlijk houden? Dan is deze Flex Groom onmisbaar!

Dankzij het ergonomisch en vlot hanteerbare handvat, volgt de borstel de lichaamsvorm van jouw huisdier. Hand en pols worden minimaal belast. Het handvat is gemaakt van antislip rubber en ligt hierdoor prettig in de hand. 

Een ander kenmerk is dat de slicker aan beide zijden gebruikt kan worden. Dit maakt de borstel perfect voor zowel links- als rechtshandige baasjes. De pinnen zorgen voor een goede grip op de vacht. Dode haren worden zonder problemen opgevangen in het borstelkussen. 

Hoe de borstel te gebruiken?
De slicker is geschikt voor dagelijks gebruik bij kleine tot middelgrote hondenrassen met een dikke, dubbele en/of krulvacht. Voor grotere rassen raden wij de dubbele Flex Groom borstels aan. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar. 

Borstel voorzichtig terwijl je de borstel naar het handvat toetrekt (draai je pols hierbij niet). Laat de pinnen door de vacht glijden en herhaal dit indien nodig. Borstel zonder neerwaartse druk op de huid te zetten. 

Bij een lange vacht:
Voorzichtig borstelen met een lichte, lange beweging voor bij de uiteinden van de haarpunten om statisch haar en haarbreuk te voorkomen. Het beste resultaat zal je krijgen wanneer je de vacht in lagen borstelt. 

Bij een krullende vacht:
Borstel in de richting van de haargroei en daarna tegen de haargroei in met lichte lange bewegingen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.