Categorieën
Pagina's
Uw winkelmandje is leeg.
Menu
 

Voor de beste verzorging van
uw grote en kleine maatje!

Garantie

Algemeen
Garantie afhandeling verloopt altijd via 't Maatje. Uw factuur is het garantiebewijs. U bent gehouden binnen een redelijke termijn (bekwame tijd) na constatering van het gebrek, daarvan bij ons melding te doen.
U zal het ontvangen producten direct na melding terugzenden. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag en de door u gemaakte verzendkosten naar ons toe.
Raadpleeg de documentatie bij het product voor informatie over de garantie van de fabrikant. Indien geen expliciete garantietermijn is overeengekomen, geldt een termijn van 1 jaar na levering.


Uitzonderingen garantie bij tondeuses, trimmers en scheerkoppen

Tondeuses, trimmers en scheerkoppen
Op alle tondeuses, trimmers en scheerkoppen geldt de fabrieksgarantie met uitzondering op snijmessen en slijtende delen.
Het bepalen van de garantie periode geschied door het overleggen van de aankoop factuur.

Scheerkoppen
Snijmessen van scheerkoppen vallen niet onder de garantie omdat dit onderdeel bij normaal gebruik slijt. Door te weinig olie te gebruiken tijdens het scheren of scheren in een vuile vacht kan een scheerkop al naar één keer gebruik bot worden.

Tondeuse en trimmers
Delen van tondeuses en trimmers die bij normaal gebruik slijten vallen niet onder de garantie.
Accu's van tondeuses en trimmers hebben een maximala garantie van 6 maanden na factuurdatum. Wanneer u meerdere accu’s heeft voor uw tondeuse zorg er dan voor dat wanneer de 1e accu leeg is u de 2e accu gebruikt en visa versa. Zo blijven beide accu’s in goede conditie.
Kabelbreuk bij tondeuses en trimmers is geen fabrieksfout en vallen derhalve niet onder de garantie.
Schade door vallen, stoten of verkeerd gebruik vallen niet onder de garantie dit ter beoordeling door onze technische dienst.

Tondeuse of trimmer aanbieden ter reparatie
Neem altijd eerst contact op met webshop ’t Maatje. Wij zullen u informeren over uw garantie of eventuele kosten van de reparatie.
Lever het apparaat zo compleet mogelijk aan, dus met alle onderdelen die origineel in de verpakking aan u geleverd werden.
Tondeuses en trimmers die voor garantie/service worden aangeboden zullen door onze technische dienst a.d.h.v. productie datum stamp worden gecontroleerd.
 
 
 
 
659q59sb92s43Dj127y778102VA9Y8h3.png
308p2287uE69s4dzx4912RA0QLP0h6g0.png
 
 
 
Veelzijdig en kwalitatief assortiment verzorgingsproducten voor honden en katten.
Snel in huis met PostNL Webshop Keurmerk Onafhankelijke klantbeoordelingen

© 2006 - 2020 't Maatje ® Alle rechten voorbehouden.
Pictures Labradoodle: ©Dutchdoodles.nl
Alle productomschrijvingen en teksten zijn
eigendom van 't Maatje® Grooming Products.