Furry Friends


Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina!

Sinds kort hebben wij van webshop het Maatje, een facebookpagina. Wij hebben deze aangemaakt omdat wij merken dat er steeds meer baasjes zijn die graag de vacht van hun hond(en) zelf willen trimmen. Vaak zijn er nog veel vragen, zoals: welke borstel heb ik nodig? Wat is de beste tondeuse, of welk merk shampoo?
Uiteraard staan wij iedereen graag te woord, alleen hoe leuk zou het zijn als mensen hun eigen ervaringen en adviezen ook met elkaar kunnen delen?

Middels onze facebookpagina willen wij een platform bieden voor baasjes en hun hond(en). Ras of rasloos, dat maakt niks uit!
Op de pagina ben je aan het juiste adres voor alle vragen, adviezen en/of ervaringen omtrent de vachtverzorging van jouw viervoeter!
De groep heeft als naam - vachtverzorging van jouw hond en is op facebook te vinden, Liever rechtstreeks naar de pagina? Dat kan! Klik dan HIER.

Heb jij jouw hond net lekker gewassen, geknipt, geplukt en/of geschoren? Deel het dan met ons allen in de groep!
Elke maand gaat er een viervoeter met de titel 'hond van de maand' vandoor. Van onze webshop ontvang je dan per post een leuk (trimgerelateerd) cadeautje!

Ook nog leuk om te weten:
- Op onze facebookpagina delen we al onze nieuwe producten als eerste;
- Op onze facebookpagina delen we leuke acties en geven we korting;
- Na aanmelding op onze facebookpagina, ontvang je van ons 2,50 euro korting!

Wil je je liever niet aanmelden op facebook, maar wel graag op de hoogte blijven over onderwerpen en tegelijk profiteren van kortingen?
Ook dat is mogelijk! We hebben een kleine vragenlijst opgesteld waarbij je zelf kunt aangeven over welke onderwerp(en) je meer informatie en leuke acties wilt ontvangen. 
Om de vragenlijst te vinden, klik je HIER
- wanneer je de vragenlijst invult, ontvang je uiteraard ook een kortingscode cadeau van ons! -