Dry-up mini - Lavendel (lila)
Dry-up mini - Lavendel (lila)
0 Review | Review toevoegen
Natte hond na een regenachtige wandeling? Neemt jouw hond regelmatig een duik in de sloot? Heb je jouw hond net gewassen? Trek hem dan een lekkere warme badjas van  Dryup  aan! Omdat de...
€ 34,90
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Natte hond na een regenachtige wandeling? Neemt jouw hond regelmatig een duik in de sloot? Heb je jouw hond net gewassen? Trek hem dan een lekkere warme badjas van Dryup aan! Omdat de badjas ook veel vuil opneemt, is deze ideaal om aan te trekken in de auto onderweg naar huis vanuit het bos of het strand. Zo blijft de auto schoner en kan jouw hond alvast opdrogen. 

De badjassen zijn eenvoudig aan te trekken. Ze hebben een perfecte pasvorm met handige verstelbare buiksluiting. De kraag kan zowel naar boven als naar beneden gedragen worden. 

Gemaakt van zacht geruwd badstof. 100 % katoen wat niet statisch geladen is. De badjas kan in de wasmachine gewassen worden op 30 graden. Gebruik geen wasverzachter!

Voordelen van een Dryup badjas t.o.v. andere merken:

  1. Met clip als buiksluiting in plaats van klittenband;
  2. Badstof neemt veel meer water op dan microvezel;
  3. Met uitsparing voor de staart zodat jouw hond kan blijven kwispelen;-);
  4. Ook na het wassen blijft deze badjas van perfecte dikke kwaliteit. 

De MINI badjassen zijn er voor honden met een ruglengte van 35 of 40 cm lang. Om de juiste maat te bepalen is het belangrijk om de ruglengte goed op te meten. Dit doe je door te beginnen bij de schoft van de hond (niet al op zijn kop) en te eindigen bij zijn staartaanzet (staart dus niet meerekenen). Wanneer jouw hond tussen twee verschillende maten in zit, adviseren wij om voor de grotere maat te kiezen. Dit omdat de badjas nog 2 tot 4 % krimpt na het wassen. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op!

*** Badjassen welke uit de verpakking zijn gehaald en al gepast zijn bij de hond kunnen wij - i.v.m de hygiëne - helaas niet retour aannemen. ***

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.