Categorieën
Pagina's
Uw winkelmandje is leeg.
Menu
 

Voor de beste verzorging van
uw grote en kleine maatje!

Wondspray-voor-honden-Canosept
Wondspray voor honden Canosept 75 ml - Quiko
0 Reviews | Review toevoegen

Ondersteund wondgenezing. De Canosept wondspray bevat polyhexanide, dat al vele jaren in de menselijke geneeskunde wordt gebruikt als de eerste keuze voor de behandeling van wonden.

€ 12,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Canosept wondspray voor honden is ideaal voor hygiënische reiniging van de huid en wonden. Het biedt een efficiënte manier om wonden te reinigen en ondersteunt wondgenezing. De verminderde oppervlaktespanning van de spray reinigt op betrouwbare wijze zelfs slecht bereikbare wondgebieden. Dankzij de vloeibare, niet-vettige doseervorm kunnen vuil, dode cellen, vetdeeltjes en Talgreste op betrouwbare wijze worden verwijderd. Dientengevolge worden bacteriën en gist de voedselbasis onthouden. Wondgenezing wordt optimaal ondersteund en infecties worden voorkomen. De Canosept wondspray bevat polyhexanide, dat al vele jaren in de menselijke geneeskunde wordt gebruikt als de eerste keuze voor de behandeling van wonden.

Ondersteunt wondgenezing
Voorkomt infecties
Antibacteriël

Toepassing: Canosept wondspray 2 - 3 maal per dag op de aangetaste plaatsen sproeien. Niet uitspoelen. Herhaal meerdere keren per dag (4 - 5 keer) voor sterkere onzuiverheden. Ingrediënten: Aqua, Poloxamer 188, Polyaminopropylbiguanide (Polyhexanide)

Opmerkingen: Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd oogcontact. In geval van contact met de ogen, spoelen met veel water.
Gebruik na opening binnen 6 maanden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
 
 
 
 
659q59sb92s43Dj127y778102VA9Y8h3.png
308p2287uE69s4dzx4912RA0QLP0h6g0.png
 
 
 
Veelzijdig en kwalitatief assortiment verzorgingsproducten voor honden en katten.
Snel in huis met PostNL Webshop Keurmerk Onafhankelijke klantbeoordelingen

© 2006 - 2020 't Maatje ® Alle rechten voorbehouden.
Pictures Labradoodle: ©Dutchdoodles.nl
Alle productomschrijvingen en teksten zijn
eigendom van 't Maatje® Grooming Products.