Scharen etui zwart eco - T2G
1 Reviews | Review toevoegen

Scharenetui. Kleur zwart. Ideaal om uw trimscharen veilig op te bergen. De etui is voorzien van overzichtelijke vakken. Voorkomt beschadiging van uw scharen....

€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Scharenetui. Kleur zwart. Ideaal om uw trimscharen veilig op te bergen. De etui is voorzien van overzichtelijke vakken. Voorkomt beschadiging van uw scharen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Patricia - 21-09-2020 13:02

Snelle levering. Handig etui waar ik de drie scharen en een grote kam in bewaar die ik hier ook heb besteld. Zitten veel vakjes in maar vraag me af of je die wel allemaal vol kunt krijgen als je het etui ook nog dicht wilt kunnen doen. Ik heb er twee vlijmscherpe Pro Razor scharen van 18 cm in maar die zitten zelf ook in een stevig hoesje waar ik ze graag in wil laten zitten. Daardoor nemen ze natuurlijk ook wat meer ruimte in. Ook heb ik er een klein vlijmscherp potenschaartje in zitten met een grote kam. Het lukt me nog om het etui op te rollen en dicht te drukken. Zonder de extra scharenhoesjes en kam zou er wel meer in passen. Maar alle vakjes vol vraag ik me af of dat ook dan zou lukken als je het etui nog dicht wilt kunnen krijgen. Vraag is natuurlijk of je wel alles vol zou willen hebben. Ook is het niet van het allerdikste materiaal. Desondanks vind ik dit toch echt een voordelige aanrader om je scharenset mooi in op te kunnen bergen!

Laatst bekeken producten