Wanneer je de vacht van je hond enkel wilt bijwerken of de haren rond de ogen, oren. staart of pootjes wilt modelleren, raden wij je aan om een trimmer aan te schaffen. We hebben keuze uit de volgende trimmers:

1. Andis Multitrim trimmers
Deze trimmer van Andis wordt gebruikt voor trim detailwerk bij de kop, staart, broek en poten. De trimmer is zowel met accu als netsnoer te gebruiken. De Andis Multitrim is erg stil en wordt geleverd inclusief reinigingsborstel, opzetkammen, scheerkoppen en een flesje olie.

2. Wahl Vetiva
De Wahl Vetiva is speciaal ontwikkeld voor veterinair gebruik. Een stille, comfortabele trimmer met een naadloze behuizing voor hygienische reiniging. De Vetiva kan circa 75 minuten trimmen en wordt geleverd inclusief scheerkop, opzetkam en een flesje olie.

3. Heiniger Style Mini
Wanneer je opzoek bent naar een hele stille en nauwkeurige trimmer, dan is de Style Mini van Heiniger zeker wat voor jou. Door de kleine scheerkop is deze trimmer ideaal voor poten, staart, broek en kop. De Heiniger Style Mini wordt geleverd inclusief scheerkop (welke makkelijk te reinigen is), opzetkam en een flesje olie.
 Laatst bekeken producten