Cowboy Magic® - Try All set Cowboy Magic® - Try All set Cowboy Magic® - Try All set Cowboy Magic® - Try All set
Cowboy Magic® - Try All set Cowboy Magic® - Try All set Cowboy Magic® - Try All set Cowboy Magic® - Try All set
Cowboy Magic® - Try All set
0 Review | Review toevoegen
Alle producten van Cowboy Magic. Ideaal om kennis te maken met dit merk. Alle producten zijn geschikt voor honden, katten en/of paarden.  Deze Grooming kit van Cowboy Magic® bevat de...
€ 19,95
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst
Alle producten van Cowboy Magic. Ideaal om kennis te maken met dit merk. Alle producten zijn geschikt voor honden, katten en/of paarden. 

Deze Grooming kit van Cowboy Magic® bevat de volgende producten:

 • Detangler & Shine 30 ml:
  Knopen, klitten en dreadlocks in de haren van jouw dier verdwijnen als sneeuw voor de zon met Detangler & Shine van Cowboy Magic. Deze conditioner werkt zowel hydraterend als versterkend en de zijdeproteïnen geven de vacht een mooie glans. Vuil, stof en zand hebben minder grip op het haar dat behandeld is met Cowboy Magic Detangler & Shine; de glans houdt hierdoor langer aan. Dit anti-klit product bevat geen water of alcohol en droogt het haar niet uit. Het haar voelt na gebruik niet vettig aan.

 • Rosewater Shampoo 60 ml:
  Rosewater Shampoo van Cowboy Magic is een milde shampoo voor uw trouwe viervoeter. Deze shampoo bevat zijde. Dit geeft de vacht een mooie glans. Rosewater Shampoo lost het vuil op, reinigt en voedt het haar. De formule van dit wasmiddel is zacht voor huid en vacht en kan zowel puur als verdund gebruikt worden.

 • Rosewater Conditioner 60 ml:
  Na het wassen van uw hond, kunt u de vacht nog een extra boost geven. Cowboy Magic Rosewater Conditioner bevat zijde en laat de vacht glanzen. Zorgt voor goede zachte vacht welke goed te borstelen is. De conditioner herstelt de vochtbalans in het haar en geeft volume.

 • Shine In Yellowout Shampoo 60 ml:
  Het kan lastig zijn om gele vlekken ( bijv. urineplekken) uit de vacht van uw hond te krijgen. Shine in Yellow Out shampoo van Cowboy Magic kan dan uitkomst bieden; deze shampoo haalt namelijk gele vlekken en verkleuringen uit de vacht. Daarnaast helpt het om de natuurlijke vachtkleur naar boven te laten komen. Deze shampoo maakt het haar zijdezacht en geeft het glans.

 • Greenspot® Remover 100 ml:
  Met deze spray verwijdert u eenvoudig vlekken uit de vacht. De formule van de spray breekt vreemde moleculen af waardoor het vuil oplost als sneeuw voor de zon. De Greenspot Remover bevat ook zijde en shea boter om de vacht na het verwijderen van het vuil te laten glanzen.

 • Super Bodyshine® 100 ml:
  Op sommige momenten kan de vacht van uw hond wel wat extra glans gebruiken, bijvoorbeeld voor een show en/of fotoshoot. De Super Bodyshine van Cowboy Magic geeft uw hond net dat beetje extra. Deze spray geeft de vacht een mooie glans en heerlijke geur. Daarnaast werkt het vuil- en stofafstotend zodat de glans langer behouden blijft. De Aloe vera in Super Bodyshine verzorgt het haar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.