AGECOM -  Pipet vanaf 15 tot 30 kilo
AGECOM - Pipet vanaf 15 tot 30 kilo
2 Reviews | Review toevoegen
Pipetten van Agecom: een veilige en effectieve manier om vlooien en teken te weren. Elke druppel bevat een mix van natuurlijke essences en extracten dat vlooien en teken weert zonder dat het de...
€ 8,99
Prijs per verpakking
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Pipetten van Agecom: een veilige en effectieve manier om vlooien en teken te weren. Elke druppel bevat een mix van natuurlijke essences en extracten dat vlooien en teken weert zonder dat het de geur van de hond beïnvloed.

Inhoud: 2 pipetten. Één pipet is één maand werkzaam. 
Geschikt voor honden vanaf 15 kilo tot 30 kilo.

Niet aanbrengen op een hond die niet volledig droog is. De werking zal hiervan afnemen doordat het product zich vermengt met water. Op drie punten aanbrengen (tussen de schouders, in het midden van de rug en op de staartaanzet). De vacht openen en een deel van de hoeveelheid direct op de huid aanbrengen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Anneke - 27-05-2019 10:04

Prettig dat de dosering naar gewicht van de hond geregeld is en het product irriteert de hond niet. Dat was met andere producten wel het geval. De bescherming voor één maand moet wel aangehouden worden. Ik zal de Eco Spot blijven gebruiken.

A. Groen - 25-06-2015 22:28

Het product bevalt goed. Het is niet zo dat ik geen teken meer vind op de hond, maar het is wel minder dan zonder. Bovendien vind ik het prettiger dat er geen gif in zit. Het middel van de dierenarts vond ik te agressief en mijn hond kon er niet tegen. Ook dan vond ik nog teken dus een afdoend middel is er niet. Daarom is de keuze van Eco spot een goeie keuze.