Vetramil - Honingzalf 10 gram Vetramil - Honingzalf 10 gram Vetramil - Honingzalf 10 gram
Vetramil - Honingzalf 10 gram Vetramil - Honingzalf 10 gram Vetramil - Honingzalf 10 gram
Vetramil - Honingzalf 10 gram
1 Review | Review toevoegen
Vetramil is een wondzalf op basis honing en etherische oliën. Een aanrader bij een beginnende hotspot. De basis ingrediënten van de zalf verzachten de huid en helpen uitdrogen te...
€ 7,80
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Vetramil is een wondzalf op basis honing en etherische oliën. Een aanrader bij een beginnende hotspot. De basis ingrediënten van de zalf verzachten de huid en helpen uitdrogen te verminderen. Vetramil bevat honing met een zeer hoog enzymgehalte. Door de lage pH wordt een huidherstellend milieu gecreëerd. De natuurzuivere etherische oliën ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. 

Hoe te gebruiken:
De wond zo nodig schoonmaken met water en drogen met een schone tissue. Eenmaal daags de zalf aanbrengen op de wond (bij een geïrriteerde huid: de zalf goed inmasseren). Kleine wondjes hoef je niet af te dekken. Indien jouw hond een grotere wond heeft, kun je de huid afdekken met een gaasje. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Daniëlle - 27-07-2023 10:09

Musthave als honden eigenaar! Ik heb dit vorig jaar tot volle tevredenheid gebruikt toen onze hond na grof maaien op een riet of grof gras stengel had getrapt en ze een scheur in haar voet zooltje had. Werkt heel goed, zit naast bijenspul ook etherische olie in . Nu heb ik het mee besteld om de voorraad up to date (werkzaam) te hebben mocht er weer iets gebeuren.