PUUR - EHBOngemakken kit voor de hond
PUUR - EHBOngemakken kit voor de hond
0 Review | Review toevoegen
We hebben vaak voor ons zelf standaard pleisters en paracetamol in huis. Maar hoe doen we dat voor onze hond? Vaak gebeuren ongemakken in het weekend, 's-avonds of tijdens de vakantie. Dan is...
€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

We hebben vaak voor ons zelf standaard pleisters en paracetamol in huis. Maar hoe doen we dat voor onze hond? Vaak gebeuren ongemakken in het weekend, 's-avonds of tijdens de vakantie. Dan is het handig om een paar essentiële middelen in huid te hebben zodat jij zelf je hond kan helpen. Bij twijfel over ongemakken of in heftige situaties raden wij aan om altijd contact op te nemen met een dierenarts.

Wat zit er in de kit?

 • PUUR Plantago 35 gram: 
  Je kent het wel. Jouw hond heeft iets verkeerds (van straat) gegeten. De darmen zijn van slag en hij/zij moet elk uur naar buiten. Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk stoppen. De vochtbalans in de darmen moet worden hersteld en de boosdoeners moeten eruit. PUUR Plantago helpt direct en zorgt ervoor dat de balans in de darmen wordt hersteld en de darmwerking weer optimaal wordt.
 • Vetramil Honingzalf 10 gram:
  Een bloedend plekje door een lompe beweging? Rozerode, droge of geprikkelde huid? Gestoken of gebeten door een insect? Schrale of kale plekken? Kriebels? Gebruik de honingzalf van Vetramil. De honing werkt zuiverend.
 • PUUR Trauma 50 ml:
  Tijdens de wandeling een uitglijder gemaakt of verstapt? Daar kan jouw hond last van hebben. Dat merk je bijvoorbeeld doordat hij aan de pijnlijke plek likt, of dat de plek warm en soms verdikt is. Het kan ook zijn dat je hond mank loopt. PUUR Trauma ondersteunt direct en heeft een rustgevend effect voor de weefsels zodat de hond snel weer soepel kan bewegen. 
 • Tekentang: 
  Mocht het zo zijn dat je dier een teek heeft opgelopen kun je die het beste zo snel mogelijk verwijderen met een tekentang. Je schuift het haakje onder de teek op de huid.  Nu draai je de teek uit de huid. Na het verwijderen van de teek het plekje behandelen met Vetramil.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.