Categorieën
Pagina's
Uw winkelmandje is leeg.
Menu
 

Voor de beste verzorging van
uw grote en kleine maatje!

Retourneren

t Maatje Grooming Products - Europese Richtlijn Consumentenrechten.

Belangrijke informatie over de wettelijke bedenktijd bij ‘verkoop op afstand’.
Wanneer u als consument een product koopt via internet heeft u 14 kalenderdagen bedenktijd om te beoordelen of u het toegezonden product wil behouden of dat u product retour wilt sturen en hiermee de overeenkomst te ontbinden (herroepingsrecht).

Wat zijn uw rechten?
Bij een aankoop op afstand heeft u - op de hieronder genoemde uitzonderingen na - een zichttermijn van 14 dagen waarbinnen u kan besluiten om de overeenkomst te herroepen.
De zichttermijn gaat in op de dag dat het product bij u is afgeleverd. Wanneer u een product wilt terugsturen, zal dit binnen de 14 dagen zichttermijn aangegeven moeten worden. Zie hiervoor onderstaande ”werkwijze terug zenden”. Hierna heeft u 14 kalenderdagen de tijd om het product te laten bezorgen bij webshop 't  Maatje.

Kosten terugsturen.
De verzendkosten voor het terugsturen en het risico voor het terugsturen - bijvoorbeeld voor eventueel zoekraken - liggen bij u als klant. Uw verzendkosten liggen conform PostNL tarieven tussen € 6,95 en € 13,25 afhankelijk van de afmetingen en gewicht van het pakket.

Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief bezorgkosten, binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetaald. Bij een gedeeltelijke terugzending van bestelde producten worden de op de factuur vermelde bezorgkosten niet terugbetaald. Terug gezonden producten worden niet verrekend met een eventuele nieuwe bestelling maar apart gecrediteerd.

Voorwaarden voor het gebruik maken van de wettelijke bedenktijd.
U kunt aanspraak maken op de bedenktijd als u het product ongebruikt, onbeschadigd en waar mogelijk in de oorspronkelijke verpakking kunt terugsturen.

Niet verzegelde producten mag u wel uit de verpakking halen om het te bekijken. Verzegelde producten mogen niet geopend zijn geweest. Wanneer orders specifiek voor u in opdracht zijn samengesteld, afgevuld of op maat gemaakt kunt u geen gebruik maken van het herroepingsrecht.

Producten die zijn uitgezonderd van de bedenktijd / zichttermijn.
Producten met onderstaande omschrijvingen mogen niet worden teruggestuurd om hygiënische en/of gezondheidsredenen:
- Verbruiksartikelen (vloeistoffen, poeders, crèmes etc.)
- Medicinale producten
- Producten die in contact zijn geweest met dieren

Werkwijze voor terug zenden.
Wanneer u een product wilt retourneren, dan moet u dat binnen de wettelijke termijn van 14 dagen aangeven. Dit gaat het eenvoudigste via het e-mail formulier.

Ga hier naar het e-mail formulier waarmee u aangeeft een product te retourneren.
Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen krijgt u hiervan bericht.
U kunt ook op een andere wijze uw retourzending aan ons doorgeven en hierna het retourformulier downloaden en uitprinten. (let op, niet mogelijk via tablet of telefoon)

Nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht zal het product binnen 14 dagen bezorgd moeten zijn bij webshop 't Maatje.

Het retour post adres van webshop 't Maatje is:

Webshop ’t Maatje
Postbus 49
4900 AA OOSTERHOUT Nb.
Nederland


 
 
 
 
659q59sb92s43Dj127y778102VA9Y8h3.png
308p2287uE69s4dzx4912RA0QLP0h6g0.png
 
 
 
Veelzijdig en kwalitatief assortiment verzorgingsproducten voor honden en katten.
Snel in huis met PostNL Webshop Keurmerk Onafhankelijke klantbeoordelingen

© 2006 - 2020 't Maatje ® Alle rechten voorbehouden.
Pictures Labradoodle: ©Dutchdoodles.nl
Alle productomschrijvingen en teksten zijn
eigendom van 't Maatje® Grooming Products.