Categorieën
Pagina's
Uw winkelmandje is leeg.
Menu

Onderhoud en gebruik hondentondeuse

Wanneer u een hondentondeuse gaat gebruiken is het belangrijk dat u scheert in een schone vacht. Het scheren gaat niet alleen makkelijker maar uw scheermessen gaan veel langer mee. Na een keer scheren in een vacht met zand kunnen uw scheerkoppen al bot worden.

Om te zorgen dat tijdens het scheren de tondeuse goed blijft werken zult u voor en tijdens het scheren regelmatig een paar druppels olie op het snijmes moeten aanbrengen. Omdat de scheermessen dan soepel over elkaar heen blijven bewegen zal de scheerkop minder snel warm worden en goed blijven scheren.

Voor een lange levensduur adviseren wij om na het scheren de scheerkop te verwijderen van de tondeuse dezete reinigen met een oliehoudend scheerkop reinigingsmiddel. De achtergebleven haartjes kunt u gemakkelijk verwijderen door bijvoorbeeld een oude tandenborstel te gebruiken. Ook na het reinigen van de tondeuse een paar druppeltjes olie op het snijblad aanbrengen. Om een juiste afstelling van de scheerkop te garanderen mogen deze  nooit uit elkaar geschroeft worden! 
 
 
 
 
659q59sb92s43Dj127y778102VA9Y8h3.png
308p2287uE69s4dzx4912RA0QLP0h6g0.png
 
 
 
Veelzijdig en kwalitatief assortiment verzorgingsproducten voor honden en katten.
Snel in huis met PostNL Webshop Keurmerk Onafhankelijke klantbeoordelingen

© 2006 - 2020 't Maatje ® Alle rechten voorbehouden.
Pictures Labradoodle: ©Dutchdoodles.nl
Alle productomschrijvingen en teksten zijn
eigendom van 't Maatje® Grooming Products.

't Maatje is gesloten i.v.m voorjaarsvakantie van
donderdag 20 februari t/m 1 maart.

Uw bestellingen wordt maandag 2 maart in behandeling genomen.