Voor elk ras en elke vacht, de beste tondeuses!

Het Maatje is gespecialiseerd in hondentondeuses en scheerkoppen voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Om een keuze te kunnen maken in het ruime aanbod, is het belangrijk om vooraf goed te weten wat voor vacht je wilt gaan scheren. Hoe krachtiger de tondeuse, hoe eenvoudiger je door bijvoorbeeld dikke vachten kunt scheren. 

Naast dat het belangrijk is om te weten wat voor tondeuse je nodig hebt voor jouw hond, is het ook erg belangrijk om voorafgaand aan het scheren, de hond helemaal gewassen, geborsteld en droog geblazen te hebben. Hierdoor zal het scheren makkelijker gaan en de scheermessen zullen langer scherp blijven.

Bij Het Maatje verkopen wij de merken: Andis, Wahl en Heiniger. Wij begrijpen dat het lastig is om te bepalen welke soort tondeuse voor jouw hond nu het meest geschikt is. In onderstaande categorieën vind je meer informatie over de eigenschappen van de verschillende tondeuses en trimmers. Wanneer je toch nog twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Mijn hond heeft een dikke vacht;
Mijn hond heeft een dunne vacht;
Ik wil mijn hond niet scheren, enkel bijwerken/modelleren.

Meer weten over onze scheerkoppen? Klik dan HIER!
Meer weten over onderhoud van de tondeuses? Klik dan HIER!


  1 / 3  Bezig met laden...
  • check Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • check Gratis verzenden boven de 75 euro
  • check Gemakkelijk online veilig én snel betalen
  • check Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • check Gratis verzenden boven de 75 euro
  • check Gemakkelijk online veilig én snel betalen
   1  2 3  


Laatst bekeken producten